MED MA

PAPILLÓMÁK A BÉLBEN ÉLŐSKÖDŐK ÉS FÉRGEK MIATT!

MINDEN PAPILLÓMÁS EMBERT BELÜLRŐL ESZNEK MEG!

Ha egy személy bőrén papillómák vannak - a halálos paraziták kolóniái szilárdan megtelepednek a belső szervekben, lassan felfalják a testet belülről.

A statisztikák szerint több mint 1 milliárd ember fertőződött meg a humán papillomavírussal (HPV). Nem is sejtheti, hogy paraziták áldozata lett.


Kérdéseire választ kap:
Varga Bodor
Prof. Varga Bodor - az Orvosi Parazitológiai és Trópusi Medicina Kutatóintézet vezetője. Ennek eredményeként több mint 60 tudományos munka a molekuláris parazitológiával kapcsolatban, 11 állami szerződés a „Kémiai és biológiai biztonság” program keretében Magyarországon, kutatási projektek a leishmaniasis molekuláris diagnosztikájával kapcsolatban.

Szakmai tapasztalat: több mint 30 év.


A szerkesztőtől: A statisztikák szerint több mint 1 milliárd ember fertőződött meg humán papillomavírussal (HPV)! Nem is sejtheti, hogy paraziták áldozatává válik.

Az Orvosi Parazitológiai és Trópusi Orvostudományi Intézet új okot fedezett fel a papillómák emberi szervezeten: egy parazita fertőzés. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a paraziták melléktermékei mérgezőek, és termékeny környezetet biztosítanak a rothadó baktériumok növekedéséhez a gyomorban. Emiatt a parazitákkal fertőzött emberek testén papillómák kiütései jelentkezhetnek.

Erről beszélgetünk ma a Magyarországi Orvosi Parazitológiai és Trópusi Medicina Intézet vezetőjével, Varga Bodor úrral.

Riporter: „Varga Bodor, jó reggelt! Kezdjem a fő kérdéssel: igaz-e, hogy Magyarország élen jár a parazitafertőzésben?

Bodor Varga: Igen. Magyarország vezető helyet foglal el a parazitafertőzések rangsorában. Ennek oka a rendkívül rossz környezeti helyzet, a hatóságok tétlensége és az emberek tudatlansága.

Riporter: `Varga Bodor, mennyire igaz a parazita és a humán papillomavírus fertőzések kapcsolatának vizsgálata?`

Varga Bodor: Évekkel ezelőtt az orvostársadalom azt hitte, hogy a papillómák nemi úton terjednek. A közelmúltban végzett vizsgálatok azonban kimutatták, hogy egy másik fontos ok a gyomor- és májproblémák (amelyek mindig parazitafertőzés esetén fordulnak elő). A tudósok azt is mondták, hogy ezt a látszólag `normális tünetet` nem lehet figyelmen kívül hagyni. A parazitákkal való fertőzés súlyos betegségekhez vezet.

Kattintson a `Csak akkor jelenjen meg, ha elmúlt 18` gombra.

ELŐADÁS

Varga Bodor Én személy szerint bízom intézetünk kutatásában. A testen lévő banális `papillómák` súlyos betegségekké fejlődnek. Az emberi halálesetek körülbelül 92%-át parazitafertőzés okozza. A paraziták belülről ették az embereket. Az úgynevezett `természetes halálesetek` túlnyomó többsége a paraziták szervezetben és szervekben való jelenlétének következménye.

Riporter: `A paraziták szó alatt banális férgeket értünk, tehát hogyan vezethetnek papillómák megjelenéséhez vagy akár egy ember halálához?`

Varga Bodor Valójában nagy hiba azt gondolni, hogy az emberi paraziták csak férgek. Nagyon sok különböző parazita él különböző szervekben. És ezek különböző következményekhez vezetnek. A férgek, vagy inkább a paraziták pedig nagyon veszélyesek. Szó szerint elpusztítják a beleket, ami pusztuláshoz és végül halálhoz vezet. Egyébként még a férgeket is nehéz felismerni és elpusztítani.

Velük együtt élősködők ezrei élhetnek a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben, a gyomorban. És szinte mindegyik végzetes. Néhányan közülük azonnal agresszíven kezdenek eljárni, és elpusztítják a testet. Némelyikük észrevétlenül cselekszik, amíg a számuk olyan lesz, hogy a test egyszerűen csak megszűnik, és az ember meghal.

Ugyanakkor bátran állíthatom, hogy szinte mindenki fertőzött parazitákkal. Csak a legtöbbjüket rendkívül nehéz felismerni. És amikor egy parazita fertőzés következményei megjelennek, az orvosok megpróbálják meggyógyítani őket. A boncolások során is speciális vizsgálatokra van szükség a paraziták kimutatására. Legalábbis a legtöbbjük számára.

Több ezer parazita élhet a májban, az agyban, a tüdőben, a vérben és a gyomorban. És szinte mindegyik végzetes. És általában minden az egyszerű papillómák megjelenésével kezdődik.

Riporter: `Tudna konkrét példákat mondani a parazitafertőzésre?`

Bodor Varga: Több száz esetet tudok felsorolni. Azonban azokra összpontosítok, amelyek egyértelműen mutatják a paraziták veszélyét.

Először is, néhány galandféreg rákot okoz. Ráadásul nem maga az ember fertőződik meg, hanem a férgek. De rosszindulatú sejtjeik elterjednek az egész testben, megfertőzve az embereket. Ez akkor történik, amikor a féreg lárvái a belekből belépnek az emberi nyirokcsomókba. Ennek eredményeként rákos daganatokká alakulnak, amelyek gyorsan megfertőzik az embereket. A halál szó szerint néhány hónapon belül következik be. Éppen ezen a héten egy újabb halálesetet regisztráltak ilyen daganatok miatt.

A kép közepén egy rosszindulatú daganat sejtjei láthatók, amelyeket egy személy parazita féreggel fertőzött meg.

Varga Bodor: Egy másik gyakori eset a parazitákkal való fertőzés az emberi agyban. Ez neurózishoz, fáradtsághoz, fokozott ingerlékenységhez és hangulati ingadozásokhoz vezet. Egy későbbi szakaszban, amikor az agy megtelik parazitákkal, súlyosabb betegségek alakulnak ki, amelyek végül halálhoz vezetnek.

Archívumunk van a boncolási fényképekről, amelyeken szervi parazitákat találtak. Íme néhány fotó, de legyen óvatos, szörnyűek. (Figyelem! 18+)

Férgek a kimetszett emberi epehólyagban:

Kattintson a `Csak akkor jelenjen meg, ha elmúlt 18` gombra.

ELŐADÁS

rákot okozó paraziták az emberi agyban:

Kattintson a `Csak akkor jelenjen meg, ha elmúlt 18` gombra.

ELŐADÁS

Szívmegálláshoz vezető paraziták:

Kattintson a `Csak akkor jelenjen meg, ha elmúlt 18` gombra.

ELŐADÁS

Varga Bodor A harmadik példa az emberi szív parazitákkal való fertőzése. Úgy gondolják, hogy ez egy nagyon gyakori állapot. Az emberek körülbelül 23%-a fertőzött parazitákkal. Majdnem minden negyedik. Korai szakaszban teljesen láthatatlanok, a testre gyakorolt ​​hatásuk nullára csökken. De minél több idő telik el, annál észrevehetőbb a paraziták jelenléte az emberi szívben. Számos szívbetegséget okoznak, és ha szívleállás miatti hirtelen halálról van szó, ezek a paraziták az esetek majdnem 100%-át teszik ki.

Riporter: `Mire veszélyes még egy parazita fertőzés?`

Varga Bodor: Férfiaknál a paraziták okozzák: HPV, prosztatagyulladás, impotencia, adenoma, hólyaggyulladás, vese- és hólyagkő.

Nőknél: fájdalom és petefészek-gyulladás, HPV. Fibroma, mióma, fibrocisztás mastopathia, mellékvese-, hólyag- és vesegyulladás alakul ki. Természetesen előfordul a bőr idő előtti öregedése, ráncok, szem alatti táskák, szemölcsök, papillómák jelennek meg az arcon és a testen.

Riporter: „Hogyan védheti meg magát a parazitáktól? Vannak olyan tesztek vagy elemzések, amelyek kimutathatják, hogy vannak paraziták?

Varga Bodor: Sajnos azt mondhatjuk, hogy jelenleg nincs igazán pontos műszer az emberen belüli paraziták diagnosztizálására. Ez egyrészt a nagyszámú parazitafaj jelenlétének (több mint 2000 faj létezéséről ismert), másrészt a kimutatásuk rendkívül nehézkesnek mondható. A teljes parazitaelemzési eljárás Magyarországon csak néhány helyen érhető el, és sok pénzbe kerül.

Az első tünetek, amelyek alapján megállapíthatja, hogy paraziták élnek-e a szervezetében:

 • a fő tünet a papillómák a testen;
 • rossz lehelet;
 • allergia (kiütések, könnyező szem, orrfolyás);
 • kiütések és bőrpír a bőrön;
 • gyakori megfázás, mandulagyulladás, orrdugulás;
 • krónikus fáradtság (gyorsan elfárad, bármit is csinál);
 • gyakori fejfájás;
 • székrekedés vagy hasmenés;
 • ízületi és izomfájdalom;
 • ízületi és izomfájdalom;
 • sötét karikák, táskák a szem alatt.

Varga Bodor: Ha a tünetek közül legalább egy jelentkezik - 99%-os valószínűséggel azt mondhatjuk, hogy paraziták vannak a szervezetében. És sürgősen gondoskodnia kell róluk!

Ha a paraziták elleni gyógyszerekről beszélünk, akkor az a probléma, hogy ma már csak egy olyan termék létezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a parazitáktól. Ez a termék Svájcban készült.

Ezek parazitaellenes 100%-ban természetes Detoxin cseppek, melyek természetes kivonatokból és gyógynövényekből állnak: moszat kivonat, chaga kivonat, rezveratrol, lenmag kivonat, pitypang gyökér kivonat és egyéb hasznos összetevők. A cseppeket naponta kétszer kell bevenni étkezés előtt.

Most % kedvezménnyel rendelhet cseppeket, de erről később. A Detoxint Parazitológiai Intézetünk, a Svájci Tudományos Akadémia és egy fiatal független tudóscsoport segítségével hoztuk létre. Ezzel egy időben két tucat paraziták elleni gyógyszer kidolgozásába is bekapcsolódtunk. De a fejlesztési folyamat során a Detoxin bizonyult a leghatékonyabbnak.

Varga Bodor: Eddig ez az egyetlen termék a világon a szervezet parazitáktól való megtisztítására. Ezért üldözik annyira a nemzetközi gyógyszertárláncok és gyógyszergyárak. Más parazitaellenes szerekkel összehasonlítva a Detoxin azonnal fellép a paraziták teljes spektruma ellen, amelyeket az ember megfertőzhet. Tekintettel a diagnosztikával kapcsolatos problémákra, ez lehetővé teszi az egész test hatékony megtisztítását. Fentebb már mondtam, hogy szinte lehetetlen megmagyarázni, hogy milyen paraziták vannak az emberben. A detoxin elpusztítja és eltávolítja a parazitákat, amelyek mindenhol élnek - az agytól és a szívtől a májig és a belekig. A létező gyógyszerek egyike sem képes erre.

Detoxin klinikai vizsgálatok

Detoxin klinikai vizsgálatokat végeztek 2022 végén a Magyar Bőrgyógyászati ​​Intézetben. Azokon 3289-en vettek részt.

 • A válaszadók 100%-a: Epeférgek és peték megszüntetése
 • A válaszadók 91%-a: a hasnyálmirigy működésének és állapotának normalizálása.
 • A válaszadók 83%-a: Allergiás dermatitisz megszüntetése.
 • A válaszadók 92%-a: Gasztritisz, fekély, hasmenés megszüntetése.
 • A válaszadók 98%-a: A vérszegénység megszüntetése.
 • A válaszadók 100%-a: Papilloma vírus és daganatok megszüntetése

Riporter: `Azt hiszem, olvasóinkat érdekli, hogy hol vásárolhatnak Detoxint?`

Varga Bodor: A Detoxint az ország minden lakosa % kedvezménnyel rendelheti meg!

A Detoxin nagy hatékonyságának bizonyítására és a magyar lakosság megismertetésére a legnevesebb orvosokat tömörítő Bőrgyógyászok Egyesülete speciális programot indított, melynek köszönhetően %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a gyógyszert.

Ön is ellenőrizheti a gyógyszer hatékonyságát!

MINDEN MAGYAR LAKOS % KEDVEZMÉNNYEL RENDELHET DETOXINT!

És csak a csomag átvétele után fizessen a vásárlásért. A kiszállítást futárszolgálat végzi.

Riporter: `Varga Bodor, mi kell hozzá?`

Varga Bodor:

Töltse ki az alábbi megrendelőlapot.

Varga Bodor:

Látogasson el a gyártó hivatalos webhelyére, és töltse ki a termékre vonatkozó kérelmet. A hivatalos webhely linkje lejjebb látható.

Várja meg az üzemeltető hívását, és adja meg a címet, ahová a terméket ki kell szállítani. Fizesse ki a gyógyszert kézhezvételkor.

Az akció - -ig tart

(ebben az időszakban az %-os kedvezménnyel vásárolható gyógyszer vásárlásához kérelmet kell benyújtani, akinek nincs ideje a jelentkezési lap benyújtására, az ár kedvezmény nélkül értendő!)

Riporter: `Varga Bodor, talán van még valami, amit el szeretne mondani olvasóinknak, mielőtt befejeznénk az interjút?`

Bodor Varga: Csak annyit szeretnék mondani, hogy vigyázzon az egészségére. Lehet, hogy nem is vesz róla tudomást, de 97-98%-os valószínűséggel élnek önben a paraziták. Bárhol lehetnek - a vérben, a belekben, a tüdőben, a szívben, az agyban. A paraziták szó szerint belülről felfalják, miközben mérgezik a testét. Ennek eredményeként számos egészségügyi probléma merül fel, és a várható élettartama 15-25 évvel csökken.

Rendelje meg a 100% természetes Detoxin terméket és tisztítsa meg szervezetét a parazitáktól és a méreganyagoktól.

Сsak az alábbi MEGRENDELŐLAP kitöltésével kaphat % kedvezményt egy Detoxin termékre.

Figyelem!

Állami program előtt
Töltse ki a megrendelőlapot, hogy % kedvezményt kapjon! Az akciós csomagok száma korlátozott!
1780 CZK    890 CZK
Az elérhető akciós csomagok száma 15!

Megrendelőlap

MEGJEGYZÉSEK
127 felhasználó 203 megjegyzést írt
 • Az akció megkezdése előtt megrendeltem ezt a terméket. Nagyon sok papillóma volt a nyakamon és a hónaljamon. Az ötödik napon azt vettem észre, hogy kevesebben vannak. Ezzel együtt javult a gyomor munkája.
  Most profilaktikus célból 3 havonta átesek egy kúrán. Ajánlom.
 • Kedvezményesen rendeltem, futárral két napon belül kiszállítjuk. A nyakon sok papillóma volt. Elkezdtem szedni ezt a szert, és valahol egy hét múlva kijött belőlem ez a borzalom... Nem is gondoltam, hogy egy idegen szervezet élhet a beleimben! Még belegondolni is ijesztő, hogy ennyi éven át ezzel éltem...

 • Volt egy szerencsétlenségem, fehér féregrajokat láttam a gyerekem edényében. Nagyon megijedtem és elkezdtem pánikolni! Miután elmondtam egy barátomnak a problémát, rájöttem, hogy a fiának is hasonló problémája van, és ennek az eszköznek köszönhetően megbirkóztak vele. Azonnal megrendeltem, és az egész családom átesett egy kezelésen. Természetesen a kezelés alatt végig néztem a bébi bilit és rengeteg ijesztő, elhullott rovart láttam! A kezelés után teljes féregvizsgálaton esett át, az eredmény kielégítő, nem találtak semmit! Ez azt jelenti, hogy a Detoxinnak köszönhetően teljesen felépültünk. A legjobb az egészben, hogy a gyerek nem is sejtett semmit, nem akartam megijeszteni. Íme, amit először láttam egy edényben (erős idegzetűek számára!):

 • Nagyon szépen köszönöm a cikket! Amikor elkezdtem szedni a Detoxint, nem is sejtettem, hogy lesz ilyen hatás. Elmúltak a hasi fájdalmak (bizonyára van valami a belekben), megszűnt a légszomj, elmúlt az összes papillóma. És most, hogy 53 éves vagyok, sok 30 éves srácra tudok esélyt adni. Nagyon köszönöm, hogy felnyitotta az emberek szemét azzal, hogy elmondja nekik a problémát. Egy átlagos kórházban ilyet nem hallani egy terapeutától.
 • Donát, ne aggódj és szedd tovább a Detoxint. A lényeg az, hogy kövesse a használati utasítást.
  Üdvözlettel Varga Bodor
 • Detoxint ittam. A hatás elképesztő. Most fiatalnak és egészségesnek érzem magam. Az immunitásom jelentősen javult, és a kezelés óta eltelt 8 hónapban soha nem voltam beteg. Korábban csak álmodni tudtam róla. Természetesen mindenkinek ajánlom, ne habozzon. Rendeld meg most % kedvezménnyel.
 • Nemrég néztem egy tévéműsort az emberi parazitákról. Beszélgettek erről a szerről, azzal dicsekedtek, hogy mi alkottuk meg a világ legjobb parazitaellenes gyógyszerét. Azt hiszem, még miniszter is volt ott.
 • Meg is rendeltem, időben voltam az akcióhoz. Megígérték, hogy 3 napon belül szállítják, nagyon várom!
 • Sokáig szenvedtem a fejfájástól, sok papillóma volt a testemen. Néhány hétig szedtem Detoxint és elmúlt. Most arra gondolok, hogy talán élt bennem valami...

 • A nagymamám tanított meg ürmével gyógyítani. Az egész család iszik, a gyerekekből folyamatosan hullottak ki a orsóférgek. De nem tudtunk megbirkózni a papillómákkal. Detoxint rendeltem, nagyon remélem, hogy minden papillóma elmúlik. Nagyon örülök, hogy most % kedvezmény van. Kösz!
 • Nem veszélyes az interneten keresztül rendelni?
 • Feliratkozom az ajánlásra. Amikor elkezdtem szedni a szert, valami ilyesmi kezdett kijönni belőlem, szó szerint kiesett. Pánikba estem és elindultam a fővárosba. Találtam ott egy parazitológust, ő megvizsgált, és azt mondta, hogy állítólag májférgek. És ha nem a Detoxin, 2-3 év múlva megöltek volna...
 • Miért lenne veszélyes, ha a fizetés továbbra is csak a csomag átvételekor történik? Plusz % kedvezmény! Rendelt - futár érkezett, mindent megnéztél, megnéztél, megérintettél és csak azután fizettél. Most már minden elérhető az interneten - a ruháktól és cipőktől a háztartási gépekig és bútorokig.
 • Hűvös cseppek. A feleségemmel elvittük őket, és mindketten sokkal jobban éreztük magunkat. Valóban, úgy tűnik számomra, hogy fiatalabb lettem, most több erőm van. A paraziták természetesen elnyomják az embert. Amikor megszabadulsz tőlük, teljesen máshogy fogod érezni magad.
 • Köszönöm a cikket és a tanácsokat a szervezeted tisztítására. Erre mindenképpen szükség van. Legalább egyszer az életben. Még soha nem csináltam ilyet, de most azt hiszem, itt az ideje, hogy megtisztítsam magam :) Biztos vagyok benne, hogy mindenféle szennyeződést felhalmoztam egész életemben.
 • Köszönöm az ilyen részletes tájékoztatást. Ha nincs ez a cikk, soha nem tudtam volna a Detoxinról. És néhány év múlva valószínűleg halálos károkat szenvedtem volna a parazitáktól. Nagyon sok minden kiderült belőlem a kúra után.
 • Anita, Katinka, nagyon örülök, hogy segített neked a kezelés! Vigyázz magadra!
  Mennyi ideig tartott a kezelésed?
  Üdvözlettel Varga Bodor
 • Varga Bodor, kb 15 nap, 20 nap után elfogynak a paraziták.
 • Megkaptam, Fanni, köszönöm.
  Üdvözlettel Varga Bodor
 • Az eredmény felülmúlta a várakozásomat. Most 20 évvel fiatalabbnak érzem magam.
 • Ma rendeltem 3 csomagot magamnak és az egész családnak! Legyen több minden esetre. Még jó, hogy % a kedvezmény! Szerintem mindenkinek jobb, ha siet a rendeléssel! Nagyon gyorsan kézbesítették a csomagot, minden jól be van csomagolva, semmi sem ömlött ki. Kösz!
 • A gyermek férgek miatt került kórházba. Az orvosok kétszer próbáltak megszabadulni tőlük, de nem sikerült. Az orvosok azt mondják, hogy ezek specifikusak, és semmilyen gyógyszer nem segít. De jó, hogy tévedtek és a Detoxin cseppek segítettek a gyerekemen. Nagyon köszönöm a gyártónak!
 • Megdöbbentő, hogy sokan nem tudják, hogy évente legalább egyszer meg kell tisztítani a szervezetüket! Koreában és Japánban hosszú ideig félévente egyszer kitakarítják magukat. Ha szereted a steaket vagy a halat, akkor biztosan vannak benned paraziták és férgek! Mindenképpen tisztítsa meg magát! A paraziták nagyon veszélyesek!
 • Igen minden helyes. Meg kell tisztítania a testét.
  Üdvözlettel Varga Bodor
 • Azta! % kedvezmény lejártáig pótolnom kell a rendelést! Imádom ezt az eszközt! Még vitaminként is kiváló a szervezet számára.